Cele mai bune 6 școli de Arabă în Amman în 2019 (de la 83 €)

Recent revizuite școli de Arabă în Amman

Ahlan World Jordan

ClaseleCombinaţia de diferite tipuri de clase a fost mare. Clase de dimineaţă se concentreze pe extinderea vocabularului şi gramatică, întrucât clase după-amiază (numit limbaj activităţi) funcţionează ca o utilizare mai activă a vocabularului fără a... more

Ahlan World Jordan

Aceasta a fost prima mea experienţă în străinătate şi sunt foarte mulţumit cu timpul meu acolo. Am stat pentru o lună şi nu a făcut petrece o zi singur, plictisit sau de a nu face ceva. Am venit cu un nivel destul de bun de vorbită arabă atât timpul... more


Arabă Tipuri de Cursuri

Ce tip de curs în arabă căutaţi?

General

Cursuri de arabă generala

Kurzy všeobecnej !of arabă sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v arabă. Cele mai multe cursuri sunt pentru adulţi cu vârsta de 16 ani şi peste. Cursuri disponibile între 2-48 săptămâni. Majoritatea cursurilor au în medie 30 de ore pe săptămână.

Afaceri

Cursuri de arabă pentru afaceri

One-to-one lekcie obchodnej !of arabă sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť arabă tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom !of arabă.

De studiu şi muncă

Pracuj a študuj !of arabă programy

Pracovné študijné programy sú určené pre dospelých, ktorí sa chcú naučiť po arabă a získať odborné pracovné skúsenosti v rovnakom čase.

De specialitate

Cursuri de arabă de specialitate

Špeciálne kurzy !of arabă sú určené pre tých, ktorí chcú študovať arabă a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.