Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Toate cursurile

Tamwood Camps at University of Toronto oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
974 €

începând la
1.030 €

începând la
1.090 €

începând la
1.485 €

începând la
1.650 €

începând la
1.807 €
school
photos

Fotografii

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor. Cu toate acestea, şcoala poate furniza toate documentele de care aveţi nevoie pentru a sprijini cererea dumneavoastră pentru o viză.

Scrisoarea dumneavoastră de acceptare va fi trimisă la adresa de acasă prin poştă gratis. Dacă doriţi să primiţi documentele dumneavoastră prin curierat rapid, veţi plăti o taxă cu o valoare de C$ 95 atunci când vă înregistraţi!.

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Toronto based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Locaţia şcolii

Toronto este cel mai mare oraș al Canadei și oferă un număr uimitor de atracții, evenimente și festivaluri, ceea ce îl face o locație de vară cosmopolită. Tabăra de vară din Tamwood este situată în campusul Universității din Toronto, Mississauga.
Campusul este situat pe 90 de hectare de centură verde protejată, de-a lungul râului Credit, și se află la 20 de minute de mers cu mașina de aeroportul din Toronto, la 25 de kilometri vest de centrul orașului Toronto, aproape de Lacul Ontario, Cascada Niagara, Țara Minunilor din Canada și multe alte site-uri faimoase. . Locația acestui campus îl face o alegere foarte sigură și atractivă pentru participanții internaționali.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii Tamwood Camps at University of Toronto și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile