St Albans School of Languages

35 Market Pl, St Albans, England AL3 5DL, UK
courses

Cursuri de

Engleză
Italiană
Spaniolă
school
nearby

Şcoli de Engleză populare lângă St Albans School of Languages

have-questions

Aveţi întrebări?

cereţi informaţii
owner

Sunteti proprietarul St Albans School of Languages?

If you own or manage St Albans School of Languages, register now for free tools to enhance your listing, attract new reviews, and respond to reviewers.

Manage my school profile »
photos

Fotografii

  • St Albans School of Languages 1/8
  • St Albans School of Languages 2/8
  • St Albans School of Languages 3/8
  • St Albans School of Languages 4/8
  • St Albans School of Languages 5/8
  • St Albans School of Languages 6/8
  • St Albans School of Languages 7/8
  • St Albans School of Languages 8/8
map

Hartă

35 Market Pl
St Albans
England AL3 5DL
UK

Locaţia şcolii

Școala de Limbi Străine St Albans este situată într-o clădire superbă. Suntem o mică școală prietenoasă, cu funcționare continuă, astfel încât elevii să se poată înscrie în orice moment. Clădirea școlii, în sine, este veche - nimeni nu știe exact de când datează, dar nu mai târziu de sfârșitul secolului al XVII-lea - și se află chiar în centrul orașului, pe cea mai veche stradă, lângă primăria originală. St Albans este un oraș sigur, prietenos și cu specific englezesc. Oamenii din St Albans adoră mâncarea bună și există zeci de restaurante și cafenele bune la un minut de mers pe jos de școală.

Există, de asemenea, o mulțime de baruri și cluburi prietenoase, și un program de concerte și festivaluri pe tot parcursul anului, astfel încât elevii noștri să se bucure de o viață socială interesantă în afara școlii. St Albans este locația perfectă pentru a explora Londra și se află la doar 25 de minute de celebrul West End.

Atracțiile istorice din apropiere includ Gorhambury House, Hatfield House, Woburn Abbey și locuri literare de interes, cum ar fi Milton's cottage și Shaw's Corner.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii St Albans School of Languages și elevi din trecut.

Ask a question