iMandarin Language Training Institute

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District., Shanghai, Shanghai 200040, P. R. China
courses

Toate cursurile

iMandarin Language Training Institute oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
219 €

începând la
385 €

începând la
416 €

începând la
568 €

începând la
690 €

începând la
748 €
school
photos

Fotografii

  • Coridor înăuntru iMandarin Language Training Institute 1/7
  • Receptarea iMandarin Language Training Institute 2/7
  • Intrare către iMandarin Language Training Institute 3/7
  • Clasă la iMandarin Language Training Institute 4/7
  • Clasă la iMandarin Language Training Institute 5/7
  • Intrare către iMandarin Language Training Institute 6/7
  • Apartments offered by iMandarin Language Training Institute 7/7
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor. Cu toate acestea, şcoala poate furniza toate documentele de care aveţi nevoie pentru a sprijini cererea dumneavoastră pentru o viză.

Scrisoarea dumneavoastră de acceptare va fi trimisă la adresa de acasă prin poştă gratis. Dacă doriţi să primiţi documentele dumneavoastră prin curierat rapid, veţi plăti o taxă cu o valoare de ¥ 500 atunci când vă înregistraţi!.

Zboruri şi transfer aeroport

Şcoala oferă servicii de preluare la aeroport. Daca doriti să fiţi preluat trebuie să ne daţi detaliile zborului dumneavoastră precum şi data sosirii. Preţul unui transfer la Shanghai Pudong International Airport pe o singură rută este de ¥ 400. Trebuie să rezervaţi un transfer la aeroport în avans, atunci când vă înregistraţi.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Shanghai based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District.
Shanghai
Shanghai 200040
P. R. China

Locaţia şcolii

În continuarea binecunoscutului Portman Ritz Carlton Hotel, iMandarin Shanghai este situat pe Nanjing West Road, cel mai vibrant district comercial din Shanghai, cu transport convenabil și numeroase restaurante și centre comerciale de talie mondială în apropiere. iMandarin Shanghai combină, de asemenea, o atmosferă de cultură chineză bogată și sensibilități internaționale. Este poziționat ideal nu numai pentru învățare, ci pentru afaceri și socializare.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii iMandarin Language Training Institute și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile