English Group

Viña, Vina del Mar, Valparaiso, Chile
courses

Toate cursurile

English Group oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
88 €

începând la
104 €

începând la
149 €

începând la
186 €

începând la
223 €

începând la
279 €

începând la
297 €

începând la
372 €

începând la
372 €

începând la
464 €
school
photos

Fotografii

  • English Group 1/4
  • English Group 2/4
  • English Group 3/4
  • English Group 4/4
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor.

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Viña del Mar based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

Viña
Vina del Mar
Valparaiso
Chile

Locaţia şcolii

English Group este situat în centrul localității Vina del Mar, foarte aproape de toate străzile principale și de zonele populare. Locația excelentă a școlii permite elevilor să se deplaseze cu ușurință, indiferent dacă folosesc transportul sau mersul pe jos. Orașul nostru este, de asemenea, foarte aproape de Valparaiso, un alt oraș foarte turistic, care este renumit pentru arhitectura veche și viața de noapte diversă. De asemenea, suntem în apropiere de Concon, un oraș în care oamenii pot practica surful tot timpul anului.
English Group oferă o varietate de cursuri de limba spaniolă, de la cursuri rapide intensive la programe mai extinse pentru a ajuta la învățarea studentului. De asemenea, oferim programe flexibile și o abordare mai personalizată a lecțiilor pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor studentului. Mai mult, ne sunt furnizate toate materialele, iar profesorii noștri de limba spaniolă sunt toți autohtoni și certificați de cele mai bune universități din Chile.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii English Group și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile