D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

Cursuri de

Engleză
school
have-questions

Aveţi întrebări?

cereţi informaţii
owner

Sunteti proprietarul D&R Native English?

If you own or manage D&R Native English, register now for free tools to enhance your listing, attract new reviews, and respond to reviewers.

Manage my school profile »
photos

Fotografii

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Hartă

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Locaţia şcolii

D&R Native English este o școală de engleză din Santiago, Chile. Școala oferă cursuri de limba engleză studenților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, scris și citire în această limbă.

La „Native English”, avem o identitate britanico-chiliană, deoarece avem conexiuni personale atât cu culturile cât și cu limbile. Acest lucru ne-a permis să stabilim o relație credibilă și strânsă cu studenții noștri, ceea ce ne permite să oferim soluții și răspunsuri concrete.

Am decis să creăm „Native English” după 10 ani de cursuri în diferite companii și instituții, cum ar fi AFP Habitat, Universidad Adolfo Ibañez, D&S / Walmart Chile, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank și Banco de Chile. Obiectivul nostru principal este să oferim același standard publicului larg, dar într-o atmosferă mai puțin formală care ne oferă mai multă libertate pentru a aborda subiecte și teme diferite. În rolul nostru de profesori și directori la „Native English”, dorim să creăm o legătură de încredere cu studenții, lucrând direct cu fiecare dintre ei, promițându-le un serviciu serios și profesional.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii D&R Native English și elevi din trecut.

Ask a question