Brilliant English Courses

Rio de Janeiro - State of Rio de Janeiro, 22060-001, Rio de Janeiro, Brazil
courses

Cursuri de

Engleză
school
have-questions

Aveţi întrebări?

cereţi informaţii
owner

Sunteti proprietarul Brilliant English Courses?

If you own or manage Brilliant English Courses, register now for free tools to enhance your listing, attract new reviews, and respond to reviewers.

Manage my school profile »
photos

Fotografii

  • Brilliant English Courses 1/3
  • Brilliant English Courses 2/3
  • Brilliant English Courses 3/3
map

Hartă

Rio de Janeiro - State of Rio de Janeiro, 22060-001
Rio de Janeiro

Brazil

Locaţia şcolii

Indiferent dacă sunteți student sau om de afaceri, susțineți examene sau doriți doar să vă îmbunătățiți conversația, vă putem ajuta. Oferim o gamă excelentă de cursuri de limba engleză la prețuri accesibile, începând cu doar 10,00 GBP pe oră în Greenwich, Londra, un oraș minunat pentru a studia engleza. Oferim, de asemenea, instruire în limba engleză personalizată pentru întreprinderi. Ajutăm oamenii să comunice eficient în engleză, cu încredere și claritate.

Oriunde vă aflați în Londra, este ușor să ajungeți la noi.
Cursurile noastre se desfășoară la Greenwich West Community Center, la doar 2 minute de mers pe jos de stația Greenwich.
Este nevoie de doar 8 minute de la London Bridge, cu trenul, pentru a ajunge în stația Greenwich, la 15 minute de Universitatea Goldsmiths din New Cross de DLR și ne aflăm la doar o scurtă plimbare de Universitatea Greenwich.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii Brilliant English Courses și elevi din trecut.

Ask a question