Suntem o echipă de entuziaști de limbă și tehnologie care construiesc cel mai bun site de căutare a cursurilor de limbi străine.

Scopul nostru este de a lua agonia în afara planificării experienței dvs. de imersiune în limbi străine. Am proiectat site-ul nostru pentru a vă ajuta să comparați cu ușurință mii de cursuri simultan. Dacă doriți să petreceți ore întregi în căutarea fiecărui site de școală lingvistică, aceasta este o opțiune. Dacă preferați o modalitate mai ușoară de a găsi o afacere bună, vă putem ajuta. Site-ul nostru prezintă rezultatele cursului într-un mod care vă permite să alegeți cel mai bun curs pentru dvs. dintr-o singură privire.

La Language International, vrem să vă facem experiența mai bună și să vă distrați înapoi în planificarea cursului de limbă.


Ismerje meg alapítóinkat

Karen Ong
Karen Ong

Fondator și co-CEO

Pasiunea sa pentru limbi străine și diferite culturi a condus la înființarea Language International. Karen este un entuziast al limbilor străine și al călătoriilor, vorbește 6 limbi (în prezent învață germana, a șaptea) și a călătorit în peste 100 de orașe din 6 continente.

Language International este o continuare a interesului sau în facilitarea schimbului lingvistic și cultural. Înainte de a începe International Language, a fondat MyHappyPlanet.com, un site de schimb de limbi între indivizi. Karen deține un MBA de la Harvard Business School, unde a primit premiul Robert F. Jasse.

Michael Reich
Michael Reich

Co-CEO și CFO

Michael vorbește fluent limba engleză, germană și franceză și acum învață limba chineză. S-a născut în Germania și a studiat în Franța, Germania și Statele Unite. În prezent supraveghează activitățile noastre de vânzări și finanțe din cadrul Language International.

Înainte de Language International, a fondat UpDown.com, un site de investiții virtuale și a fost proprietarul companiei Spirit Link GmbH, o firmă de consultanță IT. Michael deține o diplomă de MBA de la Harvard Business School și de licență în administrarea afacerilor de la Universitatea din Reutlingen din Germania și de la Școala de Management Reims din Franța.


Liderii noștri de echipă

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Team leader și consilier școlar senior (germană, spaniolă, franceză, engleză și puțină arabă)

Simone conduce echipa noastră de consilieri școlari și îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba germană, engleză și spaniolă. S-a născut în Germania, dar a locuit în Columbia timp de un an și în Egipt timp de 4 ani.

Deține o diplomă de master în cultura antropologică, studii latino-americane și psihologie de la Universitatea din Hamburg. Este, de asemenea, un traducător autorizat, interpret și corespondent de limbă străină pentru spaniolă și franceză. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat ca instructor de scufundări PADI în stațiunea Dahab din Marea Roșie, Egipt.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Team leader (daneză, suedeză, engleză, germană, franceză și italiană)

Mathis conduce echipa de consilieri și este, de asemenea, responsabil pentru recrutarea de noi consilieri școlari în cadrul echipei noastre. Originar din Danemarca, Mathis locuiește în Berlin de 12 ani, după o vreme petrecută la Paris, unde a învățat limba franceză. Învață limbi străine de mulți ani și își îmbunătățește franceza, italiana și limba spaniolă.

Deține o diplomă de masterat în Științe Sociale și Geografie Culturală de la Universitatea Roskilde din Danemarca și a studiat, de asemenea, la Universitatea din Potsdam, Germania. Mathis a lucrat timp de mulți ani în serviciul cu clienții și satisfacția clienților ca lider de echipă sau manager de proiect.


Consilierii noștri studenți

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Consilier școlar (portugheză și engleză)

Fabio îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba portugheză și limba engleză. S-a născut în Rio de Janeiro și a predat limba engleză pentru mai mult de 10 ani.

Deține o diplomă de licență (cu onoruri) în drept, are mulți ani de experiență în diferite tipuri de teste de limba engleză și în prezent dorește să-și îmbunătățească abilitățile de limba germană.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Consilier școlar (portugheză, italiană, engleză)

Francine îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba portugheză, italiană și engleză. A crescut în Porto Alegre, Brazilia și a trăit și a lucrat în Grenoble, Franța și în Roma, Italia. Pe lângă portugheză și italiană, ea vorbește franceza și puțină spaniolă și germană.

Deține o diplomă de licență în istoria artei (cu onoruri) din cadrul Universității Federale din Rio Grande do Sul. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat în Porto Alegre și în Roma, în Cultură, Muzeologie, Artă și Traduceri și Turism.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Consilier școlar (italiană, spaniolă, engleză )

Giorgio îi consiliează pe studenții noștri vorbitori de limba italiană, spaniolă și engleză . A crescut în Palermo, înainte de a locui și a lucra în Viena, Bristol, Sevilla și în diferite orașe din Norvegia. Vorbește, de asemenea, limba germană și puțină franceză.

Este licențiat în Relații Internaționale și a absolvit Masterul în Securitate Internațională de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat în domeniul politic și al luptei împotriva corupției, în calitate de asistent de proiect și ofițer de legătură, printre alte roluri.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Consilier școlar (franceză, greacă, turcă, engleză)

Iliana îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba franceză, greacă, turcă și engleză. A crescut în Atena și este vorbitor nativ de limba greacă. A studiat relațiile internaționale și limba turcă în Atena, Istanbul și Paris.

Deține o diplomă de licență în Limba Turcă la Universitatea Kapodistrian din Atena și la Universitatea Mimar Sinan din Istanbul, și o diplomă de masterat în Relații Internaționale și Limba Turcă la Institut National des Langues et Civilisations Orientales-Langues O’ din Paris. Anterior a lucrat pentru Migreurop, Consiliul Grec pentru Refugiați și Amnistie Internațională.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Consilier școlar (engleză și spaniolă)

Kristele îi consiliază pe studenții noștri vorbitori limba engleză și spaniolă. S-a născut în SUA, a crescut în El Salvador, a studiat în Olanda, a lucrat în Franța și Bali și în prezent locuiește în Berlin. Pe lângă engleză și spaniolă, ea vorbește limba franceză și învață germana.

Deține o diplomă de licență în administrarea afacerilor din turism de la Universitatea Saxion din Olanda. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat în Bali la o Companie de Management al Destinației.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Consilier școlar (portugheză, spaniolă și engleză)

Malu îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba portugheză, spaniolă și engleză. A crescut în Belo Horizonte, Brazilia, locuind și în Canada, Marea Britanie, iar în prezent locuiește în Berlin.

A învățat să vorbească limba engleză jucând jocuri video încă de când era copil și a lucrat ca profesor de limba engleză în timpul Cupei Mondiale și al Jocurilor Olimpice din Brazilia.

Înainte de a se alătura echipei Language International, s-a ocupat de localizarea jocurilor video, făcând jocurile accesibile utilizatorilor brazilieni.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Consilier școlar (engleză)

Matthew îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba engleză din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Australia și Noua Zeelandă. A crescut în Peachtree City, Georgia, în Statele Unite și a absolvit masteratul în Germania.

Deține o diplomă de master în studii americane de la Universität Heidelberg și licență în istorie și engleză (cu un minor în limba germană) de la Universitatea Emory din Atlanta.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Trainer și consilier școlar senior (italiană, franceză, daneză, engleză)

Michele coordonează echipa noastră de consilieri școlari. De asemenea, el oferă consultanță studenților noștri vorbitori de limba italiană, franceză, și daneză. A crescut în Sardinia, a studiat în Dijon, a mers la universitate în Pisa, a lucrat în Copenhaga și Malta, iar acum locuiește în Berlin. Pe lângă limba italiană, el vorbește franceza și daneza.

Deține diplome de master în Culturile Literare Europene de la Universitatea din Bologna, Universitatea din Salonic și Universitatea din Haute Alsacia. De asemenea, el deține o diplomă de licență în literatură europeană și limbi moderne de la Universitatea din Pisa.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Consilier școlar (franceză, italiană, lituaniană, engleză)

Milda îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba franceză, italiană, lituaniană și engleză. A crescut în Vilnius, Lituania, dar a locuit și a studiat la Bruxelles și în Italia.

A studiat filosofia la Universitatea din Vilnius pentru o perioadă de timp și este licențiată în regie și artă audio-vizuală de către Lietuvos Muzikos ir Teatro akademija din Vilnius. De asemenea, a studiat regia la Centro Sperimentale di Cinematografia din Roma, Italia.

Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat pe platouri de filmare în calitate de regizor, AD, asistent de producție și editor video. În timpul liber, încă regizează și produce filme documentare și de ficțiune, precum și videoclipuri muzicale și alte conținuturi promoționale pentru companii și clienți privați.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Consilier școlar (spaniolă, germană, engleză)

Nicole îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba spaniolă, germană și engleză. A crescut în Chile, dar a studiat și a locuit în Germania ani de zile.

Este traducătoare și interpret profesionist al Universidad de Concepción din Chile. De asemenea, a primit bursa ISAP-DAAD pentru un schimb academic în Leipzig, Germania. În prezent, își desfășoară diploma de master în lingvistică în limbi străine la Universität Potsdam. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat timp de 6 ani în cadrul Biroului de Relații Internaționale de la universitatea sa. De asemenea, a lucrat în vânzări în Alcorp S.A., o companie de imobiliare din Chile.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Consilier școlar (engleză și spaniolă)

Omar îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba spaniolă din America Latină și Spania. A crescut în Spania, a studiat în Olanda, a lucrat în Statele Unite, iar în prezent locuiește în Berlin. Pe lângă limba engleză și spaniolă, el vorbește franceza și italiana, și învață germana.

Deține diplomă de licență în Domeniul Clasic de la Universitatea din Salamanca, M.A. în Lingvistica Indo-Europeană Comparativă de la Universitatea Leiden și M.A. în Literatura și Lingvistica Spaniolă de la Universitatea din Virginia de Vest. Înainte de a se alătura echipei Language International, a fost Asistent în Predarea Limbii Spaniole la Universitatea din Virginia de Vest.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Consilier școlar (engleză, germană și turcă)

Selin îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba engleză, germană și turcă. A crescut în Germania, dar a trăit și a studiat în Marea Britanie și Australia. Selin deține o diplomă de licență în domeniul muzicii de la Universitatea din Chichester și o diplomă de master în Solo Performance în cadrul Școlii de Muzică și Dramă Guildhall din Londra.

Înainte de a se alătura echipei Language International, Selin a lucrat ca muzician și profesor. Încă mai predă vioara și viola în timpul liber.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Consilier școlar (franceză, engleză, olandeză)

Sem îi consiliează pe studenții noștri vorbitori de limba franceză, engleză și olandeză. S-a născut la Utrecht, în Olanda, dar a crescut în sud-vestul Franței. Pe lângă franceză și olandeză, el înțelege și vorbește și limba germană.

Deține o diplomă de master (cu onoruri) în studii de limba engleză din cadrul Universității din Limoges, Franța, și a studiat, de asemenea, și la Universitatea Coventry din Marea Britanie. Înainte de a se muta în Berlin și de a se alătura echipei Language International, a fost profesor de limba engleză în Franța și a avut mai multe slujbe în domeniul culturii, traducerii și turismului.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Consilier școlar (germană, engleză)

Tamara îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba germană și engleză. S-a născut în Germania, dar a crescut în Marea Britanie. Pe lângă engleză și germană, ea înțelege și putină spaniolă, franceză și arabă.

Deține diplomă de licență (cu onoruri) în limba Arabă și Antropologie din cadrul Școlii de Studii Orientale și Africane (Londra). Înainte de a se muta în Berlin și de a se alătura echipei Language International, a lucrat cu comunitățile de refugiați din Regatul Unit, Peru, Teritoriile Ocupate din Palestina și Laos, și este instruită în legislație britanică privind azilul. În prezent predă yoga în Berlin.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Consilier școlar (rusă, poloneză, engleză)

Tatiana îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba rusă, poloneză și engleză. Născută în Moscova, Tatiana se consideră voiajoare printre culturi. A predat limbi și literaturi indiene și a făcut cercetări în domeniul culturii indiene moderne la Universitatea de Stat din Moscova în Rusia, Universitatea Jagiellonian din Polonia și Universitatea Jawaharlal Nehru din India.

Este un traducător experimentat și un profesor pasionat de hindi și engleză. De asemenea, vorbește Urdu și Bangla, publică lucrări de cercetare și postări de bloguri în engleză și rusă, și își dorește să devină fluentă în limbile germană și poloneză.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Consilier școlar (chineză, rusă, germană, engleză)

Yaroslav îi consiliază pe studenții noștri vorbitori de limba chineză, rusă și engleză. A crescut în Rusia și vorbește fluent limba chineză și limba germană. În timpul liber, predă limba chineză pentru studenți intermediari și avansați.

Este doctorand la lingvistică chineză în cadrul Universității din Trier, în Germania. Deține o diplomă de master (cu onoruri) în studiile Asiei de Est de la Freie Universität Berlin și o diplomă de licență (cu onoruri) în filologia chineză de la Universitatea de Stat din Moscova. A primit burse școlare de la Serviciul de Schimb Academic Catolic (KAAD) în 2013 și de la Universitatea Peking în 2010.


Echipa noastră de marketing

Camila Onodera
Camila Onodera

Manager de proiect

Camila gestionează proiectele și conținutul nostru intern. Este de origine braziliană, a crescut în São Paulo și îi place să învețe limbi noi: a studiat engleză, japoneză, italiană, spaniolă și germană.

Deține o diplomă de master în Managementul Modei și Esteticii de la Universitatea din São Paulo și o diplomă de licență în domeniul Publicității și Marketingului din cadrul Universității Presbyterian Mackenzie. Înainte de a se alătura echipei Language International, a lucrat ca Manager de Comunitate și Servicii Clienți pentru Procter & Gamble și ca Director Artistic pentru Editora Abril în Brazilia.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Manager Relații Școlare

Matthew gestionează rețeaua noastră de școli de limbi străine din întreaga lume. A crescut în Peachtree City, Georgia, în Statele Unite și a absolvit masteratul în Germania.

Deține o diplomă de master în studii americane de la Universität Heidelberg și o licență în istorie și engleză (cu un minor în limba germană) de la Universitatea Emory din Atlanta.


Echipa noastră financiară și contabilă

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Director Financiar

Marcis gestionează conturile de plată și de încasare ale Language International. A crescut în Riga, Letonia și s-a mutat recent în Berlin, Germania. Vorbește engleza, letona, rusa și, de asemenea, puțină germană.

În 2007, Marcis a absolvit Universitatea din Letonia, la Riga, cu diplomă de licență în economie. Înainte de a se alătura echipei Language International, a fost analist raportare la AS DNB Banka în Riga și contabil la Reverta, o companie de gestionare a activelor neperformante din Riga. În timpul liber, Marcis se bucură de alergarea pe distanțe lungi.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Manager Financiar Junior

Siri a crescut în Stockholm, Suedia. Vorbește suedeză, engleză și recent a început să învețe limba germană.

Înainte de a se muta la Berlin în 2018, a locuit în Melbourne, Australia, timp de șapte ani. În Melbourne a urmat cursuri de licență în Contabilitate de Afaceri și a lucrat în paralel ca ofițer de contabilitate.

Înainte de a se alătura echipei Language International, ea a fost administratorul contabil al Audible GmbH. Acum gestionează conturile de plată și de încasare ale Language International împreună cu Marcis.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany