SBC - London, Sutton

55 Cheam Road, Sutton, England SM1 2AX, UK
courses

Toate cursurile

school
photos

Fotografii

  • Activităţi oferite la SBC - London, Sutton 1/4
  • Construcţia SBC - London, Sutton 2/4
  • Activităţi oferite la SBC - London, Sutton 3/4
  • Clasă la SBC - London, Sutton 4/4
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor.

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Sutton based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

55 Cheam Road
Sutton
England SM1 2AX
UK

Locaţia şcolii

Liceul Sutton este o școală independentă vibrantă și prietenoasă, care oferă un site verde atractiv, aproape de inima cartierului Sutton. Facilitățile sunt excelente pentru taberele noastre de zi și includ o piscină interioară încălzită, terenuri de tenis și o sală de sport. Școala este situată în sudul Londrei și permite familiilor să-și lase copiii la noi, iar apoi să exploreze capitala.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii SBC - London, Sutton și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile