SKOLA Parents at Tti

148-150 Camden High St, Camden Town, London NW1 0NE, UK
courses

Toate cursurile

SKOLA Parents at Tti oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
288 €

începând la
414 €

începând la
539 €
school
photos

Fotografii

  • Clasă la SKOLA Parents at Tti 1/6
  • Clasă la SKOLA Parents at Tti 2/6
  • Clasă la SKOLA Parents at Tti 3/6
  • Construcţia SKOLA Parents at Tti 4/6
  • Alta 5/6
  • Alta 6/6
housing

Cazare

!school oferă următoarele tipuri de cazare:
homestay

Gazdă la familie - Camera pentru o persoană - Mic dejun şi cină

295 €
săptămânal

Standard Homestay Single

Sfera de vârstă: 16 - 99 de ani
Locaţie: Outside the city center of Londra
Tip de cazare: Gazdă la familie
Tip de cameră: Camera pentru o persoană
Mese: Mic dejun şi cină (14 mese pe săptămână)
Facilităţi: Spălătorie şi încălzire
Distanţa până la şcoală: 30 - 45 minute cu train or subway
Disponibilitate: ianuarie - decembrie
Ziua de sosire: duminică, oricând
Ziua de plecare: sâmbătă, oricând
295 €
Stay with a host family in zone 2 or 3 and enjoy the company of a native English family.
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor. Cu toate acestea, şcoala poate furniza toate documentele de care aveţi nevoie pentru a sprijini cererea dumneavoastră pentru o viză.

Dacă studiaţi în Marea Britanie de peste 11 luni, veţi primi un număr de referinţă numit Confirmarea de acceptare la studii (CAS), pe care trebuie să o depuneţi la ambasada Marii Britanii, împreună cu cerere de viză General Student. Studenţii care au rezervat cu succes un curs de limbă şi au achitat taxele, vor primi datele de procesare CAS de la SKOLA Parents . Vă rugăm să reţineţi că legile Regatului Unit prevăd o procesare CAS doar studenţilor ce intenţionează să urmeze studii în limba engleză pentru mai bine de 11 luni.

Dacă studiaţi în Marea Britanie de 11 luni sau mai puţin, va trebui să aplicaţi pentru o viză de vizitator special numit Student Visitor Visa. Ca student vizitator, nu veţi putea să lucraţi part-time în timp ce studiaţi. Dacă aveţi de gând să studiaţi în Marea Britanie timp de 11 luni sau mai puţin, o scrisoare de acceptare va fi trimisă la adresa de acasă prin poştă fară niciun cost. Dacă doriţi să primiţi documentele dumneavoastră prin curierat rapid, veţi fi taxat cu £ 60 atunci când vă înregistraţi.

Aflaţi mai multe despre cum să obţineţi procesarea unei vize pentru Marea Britanie »

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Londra based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

148-150 Camden High St
Camden Town
London NW1 0NE
UK

Locaţia şcolii

Școala noastră de vară funcționează între 24 iunie și 9 august. O minunată locație centrală în Camden, aproape de școlile noastre pentru juniori și parcul Regent.

Camden este o locație ideală pentru toți adulții, inclusiv părinții elevilor noștri, deoarece se află la mai puțin de 2 minute de mers pe jos SKOLA Camden și la 5 minute de SKOLA Primrose Hill. Capacitatea maximă a clasei este de 15 persoane și există ceaiuri complementare, cafea și biscuiți cu cafea chiar la ieșire. Un program social plin de viață vă oferă sansa de a experimenta pe deplin Londra.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii SKOLA Parents at Tti și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile