IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area

Dublin, Dublin, Ireland
courses

Toate cursurile

IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
1.375 €

începând la
1.525 €

începând la
1.675 €

începând la
1.825 €
school
photos

Fotografii

  • IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area 1/2
  • IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area 2/2
housing

Cazare

!school oferă următoarele tipuri de cazare:
homestay

Gazdă la familie - Camera pentru o persoană - Mic dejun, prânz şi cină

Nu se aplică
săptămânal

Full-board accommodation in your teacher's home

Locaţie: Your teacher's home
Tip de cazare: Gazdă la familie
Tip de cameră: Camera pentru o persoană
Mese: Mic dejun, prânz şi cină (21 mese pe săptămână)
Disponibilitate: ianuarie - decembrie
Ziua de sosire: duminică, oricând
Ziua de plecare: sâmbătă, oricând
Nu se aplică
All IH InTuition Languages students live and study in their teacher's home. Our host tutors are selected not only for their teacher skills and experience, but also their hospitality, welcoming attitude and comfortable homes.
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor.

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Dublin based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

Dublin
Dublin

Ireland

Locaţia şcolii

IH InTuition Languages ​​este un lider de piață în învățământul pentru acasă - unde studenții locuiesc și studiază, unu-la-unu, în imersiune completă, la domiciliul profesorului lor. Cursurile sunt personalizate în funcție de cerințele individuale ale fiecărui student și de cerințele academice - de la engleză generală la engleză pentru pregătirea examenelor și cursuri de afaceri și profesionale, programele noastre sunt complet personalizate în funcție de nevoile fiecărui student. Progresul accelerat este garantat într-un mediu individual și o imersiune completă, chiar și în afara claselor formale.

Cu o rețea de peste 600 de profesori din Marea Britanie, Irlanda, Malta, SUA, Canada, Australia, Franța, Spania, Germania și Italia, suntem capabili să oferim cea mai largă gamă de experiențe și aventuri de învățare a limbilor străine.

Înființată în 1990, IH InTuition Languages ​​se mândrește sa fie membru al Organizației Internaționale a Casei Mondiale, una dintre cele mai importante organizații de predare lingvistică din lume. Suntem acreditați de Consiliul Britanic pentru predarea cursurilor de învățământ la domiciliu în Marea Britanie - prima organizație care a primit această acreditare.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii IH InTuition Languages: Ireland - Dublin Area și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile