ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Toate cursurile

Ofertă specială

180 € discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan oferă următoarele tipuri de cursuri:

începând la
970 €

începând la
1.000 €

începând la
1.250 €
school
photos

Fotografii

  • City of New York City 1/4
  • City of New York City 2/4
  • City of New York City 3/4
  • Studenţii ELS Language Centers: New York Manhattan 4/4
housing

Cazare

!school oferă următoarele tipuri de cazare:
homestay

Gazdă la familie - Camera pentru o persoană - Mic dejun

374 €
săptămânal

Homestay Single-person room - Breakfast only

Sfera de vârstă: 18 ani sau mai mari
Locaţie: Outside the city center of New York City
Tip de cazare: Gazdă la familie
Tip de cameră: Camera pentru o persoană
Mese: Mic dejun (7 mese pe săptămână)
Disponibilitate: ianuarie - decembrie
Ziua de sosire: duminică, oricând
Ziua de plecare: sâmbătă, oricând
374 €
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor. Cu toate acestea, şcoala poate furniza toate documentele de care aveţi nevoie pentru a sprijini cererea dumneavoastră pentru o viză.

Dacă studiaţi cu normă întreagă în Statele Unite pentru mai mult de 18 ore pe săptămână, veţi primi un I-20 pe care trebuie să-l depuneţi la ambasada americană, împreună cu o cerere de viză F-1 student. I-20 are un număr de urmărire SEVIS pe ea. Studenţii care doresc să aplice pentru o viză de student trebuie să plătească taxa de SEVIS online înainte de a merge a Ambasada sau Consulatul SUA pentru un interviu.

I-20ul dumneavoastră va fi trimis la adresa de acasă prin poştă gratis. Dacă doriţi să primiţi documentele dumneavoastră prin curierat rapid, veţi plăti o taxă cu o valoare de $110 atunci când vă înregistraţi.

Vă rugăm să reţineţi că legile din Statele Unite ale Americii prevăd că un I-20 poate fi eliberat numai studenţilor care intenţionează să urmeze studii full-time în limba engleză. Legislaţia Statelor Unite nu permite studenţilor să studieze part-time, cu un F-1 Student Visa. Dacă studiaţi mai puţin de 18 ore pe săptămână, va trebui să aplicaţi pentru o viză de vizitator (B1/B2) pe cont propriu.

Aflaţi mai multe despre cum să obţineţi o viză de student în SUA »

Zboruri şi transfer aeroport

Cel mai apropiat aeroport faţă de şcoală este John F Kennedy International Airport (JFK).

Şcoala oferă servicii de preluare la aeroport. Daca doriti să fiţi preluat trebuie să ne daţi detaliile zborului dumneavoastră precum şi data sosirii. Preţul unui transfer la John F Kennedy International Airport pe o singură rută este de $160. Trebuie să rezervaţi un transfer la aeroport în avans, atunci când vă înregistraţi.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York City based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Locaţia şcolii

Situat în campusul urban al Universității Adelphi, într-o clădire modernă de birouri din Manhattan, ELS / Manhattan este situat în apropiere de Tribeca și de cartierul comercial Soho. Situat la doar câteva blocuri de Chinatown și Greenwich Village, ELS oferă studenților acces la nenumărate obiective culturale, colecții de artă de talie mondială, teatre, divertisment, restaurante și magazine. Bogăția și creativitatea culturală a cartierului în care e amplasat ELS pot fi experimentate aici, în cel mai mare și mai divers oraș din America.

Atracții

Atracțiile culturale și istorice de talie mondială din New York, magazine, restaurante, viața de noapte.
Tururi de weekend în Philadelphia, Boston, Washington D.C., Canada. Munți și plaje ușor accesibile pentru excursii de weekend sau excursii de o zi.

Transportul local

New York City dispune de un sistem excelent de transport cu trenul, metroul și autobuzul. O linie principală de metrou, situată chiar sub clădirea care găzduiește ELS, transportă elevii în majoritatea zonelor orașului. Elevii noștri primesc hărți gratuite de metrou și de autobuz. Tariful de metrou / autobuz este de 2,50 USD pe călătorie.

Un card de metrou cu călătorii nelimitate timp de 7 zile costă 29 USD, însă majoritatea studenților profită de cardul convenabil cu călătorii nelimitate timp de 30 de zile pentru 104 USD, care poate fi folosit atât pentru transportul cu metroul, cât și cu autobuzul.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii ELS Language Centers: New York Manhattan și elevi din trecut.

Ask a question

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, student din Statele Unite ale Americii
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

A fost aceasta de ajutor? Da

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

A fost aceasta de ajutor? Da
Arată prețurile