Alpha School of English

Arznell Street St. Paul's Bay, St. Paul's Bay, Malta SPB 3232, Malta
courses

Toate cursurile

school
photos

Fotografii

  • Profesori şi personal la Alpha School of English 1/5
  • Classes at Alpha School of English 2/5
  • Classes at Alpha School of English 3/5
  • 1-la-1 clase la Alpha School of English 4/5
  • Intrare către Alpha School of English 5/5
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor.

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to St Paul's Bay based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

Arznell Street St. Paul's Bay
St. Paul's Bay
Malta SPB 3232
Malta

Locaţia şcolii

Situată convenabil în Golful St Paul’s, un sat tradițional de pescari, care este și o stațiune familială populară, școala se află, de asemenea, la o mică distanță de principalele plaje de nisip și locuri de interes din Malta. Mediul relaxat mediteranean din Golful St Paul completează atmosfera prietenoasă și utilă pe care o vei găsi când vei studia limba engleză la Alpha School of English. Clasele noastre sunt mici, astfel încât atenția individuală este garantată pe parcursul cursurilor și șederii în Malta.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii Alpha School of English și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile