Cele mai bune 3 școli de Italiană în Turin în 2024 (de la 210 €)

Recent revizuite școli de Italiană în Turin

L'Italiano Porticando

Am fost puțin dezamăgit de experiență. Eram un grup de 4 care s-au alăturat celor 3 oameni care lucrau unul cu altul de câteva săptămâni. În prima zi m-am simțit ca și cum aș fi un intrus în clasă. Profesorul a fost foarte plăcut, dar am simțit că... more

L'Italiano Porticando

L'Italiano Porticando a fost un mediu de învățare foarte primitor și practic. Profesorilor le păsa foarte mult de bunăstarea mea personală și de învățarea limbilor străine. Am reușit să învăț noțiuni de bază în italiană și abilități importante... more


Italiană Tipuri de Cursuri

Ce tip de curs în italiană căutaţi?

General

Cursuri de italiană generala

Kurzy všeobecnej !of italiană sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v italiană. Cele mai multe cursuri sunt pentru adulţi cu vârsta de 16 ani şi peste. Cursuri disponibile între 2-48 săptămâni. Majoritatea cursurilor au în medie 30 de ore pe săptămână.

Junior

Cursuri de italiană pentru copii şi tineri

Cursuri junior în limba italiană sunt ideale pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, precum şi adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani care doresc să studieze italiană în timpul verii. Cursuri disponibile între 4 şi 8 săptămâni în timpul verii iunie-august.

De specialitate

Cursuri de italiană de specialitate

Špeciálne kurzy !of italiană sú určené pre tých, ktorí chcú študovať italiană a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.