Anglophiles - Barton Hall

Barton Hall, Kingskerswell Road, Devon, England Torquay TQ2 8JY, UK
courses

Toate cursurile

school
photos

Fotografii

  • Anglophiles - Barton Hall 1/6
  • Anglophiles - Barton Hall 2/6
  • Anglophiles - Barton Hall 3/6
  • Anglophiles - Barton Hall 4/6
  • Anglophiles - Barton Hall 5/6
  • Anglophiles - Barton Hall 6/6
housing

Cazare

!school oferă următoarele tipuri de cazare:
student-residence

Reşedinţă student - Cameră la comun pentru 4 persoane - Mic dejun, prânz şi cină

864 €
săptămânal

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Sfera de vârstă: 11 - 17 ani
Adresa: Barton Hall, Kingskerswell Road, , Devon Torquay TQ2 8JY, UK
Locaţie: Outside the city center of Devon
Tip de cazare: Reşedinţă student (în campus)
Tip de cameră: Cameră la comun pentru 4 persoane
Mese: Mic dejun, prânz şi cină (21 mese pe săptămână)
Facilităţi: Spălătorie, încălzire, supraveghere 24/7, şi facilităţi sportive
Distanţa până la şcoală: 2 - 10 minute cu walk
Disponibilitate: 30 iun 2023 - 13 iul 2023, 08 iul 2023 - 21 iul 2023, 17 iul 2023 - 30 iul 2023, 01 aug 2023 - 14 aug 2023, 14 aug 2023 - 27 aug 2023
Ziua de sosire: duminică, oricând
Ziua de plecare: sâmbătă, oricând
864 €
ACCOMMODATION & FOOD
Students will be in rooms of 4 to 8 beds, sharing bathroom facilities with a few other rooms. Continental or English Breakfast and two hot meals per day served in the self-service restaurant.

SUPERVISION
Students are supervised by our highly experienced team of teachers, instructors and youth leaders working under the direction of our Centre Director.
visa

Suport pentru Viză

Nu putem aplica vize în numele studenţilor. Cu toate acestea, şcoala poate furniza toate documentele de care aveţi nevoie pentru a sprijini cererea dumneavoastră pentru o viză.

Dacă studiaţi în Marea Britanie de peste 11 luni, veţi primi un număr de referinţă numit Confirmarea de acceptare la studii (CAS), pe care trebuie să o depuneţi la ambasada Marii Britanii, împreună cu cerere de viză General Student. Studenţii care au rezervat cu succes un curs de limbă şi au achitat taxele, vor primi datele de procesare CAS de la Barton Hall. Vă rugăm să reţineţi că legile Regatului Unit prevăd o procesare CAS doar studenţilor ce intenţionează să urmeze studii în limba engleză pentru mai bine de 11 luni.

Dacă studiaţi în Marea Britanie de 11 luni sau mai puţin, va trebui să aplicaţi pentru o viză de vizitator special numită Student Visitor Visa. Ca student vizitator, nu veţi fi capabil să lucraţi part-time în timp ce veţi studia. Dacă aveţi de gând să studiaţi în Marea Britanie timp de 11 luni sau mai puţin, o scrisoare de acceptare va fi trimisă la adresa de acasă, prin poştă, gratuit.

Aflaţi mai multe despre cum să obţineţi procesarea unei vize pentru Marea Britanie »

Zboruri şi transfer aeroport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Devon based on your budget, schedule and preferences.

Asigurare de călătorie

Studiaţi în afară fară griji cu asigurarea personală şi cea de sănătate de la Language International. Atunci când vă închiriaţi un curs la noi, puteţi opta pentru cumpărarea unui plan de asigurare internaţional care nu doar acoperă sănătatea ci şi bunurile personale pierdute. Trebuie să vă rezervaţi asigurarea înainte de a vă înregistra.

Aflaţi mai multe despre planul nostru de asigurare »

Citiţi mai mult...
map

Hartă

Barton Hall, Kingskerswell Road
Devon
England Torquay TQ2 8JY
UK

Locaţia şcolii

LOCAȚIE
Barton Hall este situat în Devon, regiunea de sud-vest a Regatului Unit. În centrul Rivierei engleze, cu vedere la Torquay, plajele cu steag albastru și Dartmoor în apropiere, este ușor de văzut de ce acest centru de aventură este atât de popular printre studenți.


CURSURI DE LIMBA ENGLEZĂ
24 de ore de lecții în timpul unui sejur de 2 săptămâni
33 ore de lecții în timpul unui sejur de 3 săptămâni
Studenților li se dă un test de limba engleză la sosire și sunt plasați la cursuri de limba engleză în funcție de nivelul lor de lingvistic.
Numărul mediu de elevi pe clasă: 12-14, cu un maximum de 16. Profesorii noștri sunt cu toții calificați. Mulți dintre profesorii noștri au lucrat regulat la programele noastre trecute. Ei lucrează cu mult entuziasm și energie pentru a face orele cu adevărat dinamice și plăcute.
Accent pe engleza vorbită și pe abilitățile de ascultare, incluzând lucrul la aspecte esențiale de gramatică și vocabular. Ne propunem să facem elevii eficienți și încrezători în comunicarea lor de zi cu zi.
Toate materialele de curs sunt furnizate.


CAZARE & MANCARE
Studenții vor fi în camere de 4 până la 8 paturi, împărțind facilități de baie cu alte câteva camere. Mic dejun continental sau englezesc și două mese calde pe zi, servite în restaurantul self-service.


ENGLEZĂ ȘI ACTIVITĂȚI *

Jumătăți de zile de activități sportive, de recreere sau culturale
Jocuri de seară
1 excursie pe săptămână

Exemple de activități: abseiling, scara lui Iacob, canotaj, alpinism, supraviețuitor, plută, ciclism montan, leagăn gigant, frânghii înalte, tir cu arcul, ciclism în quad, jocuri la piscină, jocuri sport și echipă etc.

Exemple de jocuri de seară: quiz, disco, noapte de film, concurs de talente, noapte tematică, vânătoare de comori, foc de tabără etc.

SUPRAVEGHERE
Studenții sunt supravegheați de echipa noastră de profesori, instructori și lideri cu experiență, care lucrează sub conducerea Centrului nostru Director.

questions

Intrebari si raspunsuri

Aveţi întrebări? Obțineți răspunsuri de la consilierii noştri, personalul școlii Anglophiles - Barton Hall și elevi din trecut.

Ask a question
Arată prețurile